Iniciatives d’ESS

 

xes

La Xarxa d’Economia Solidària (XES) està integrada per cooperatives, entitats i associacions catalanes, i per un centenar de socis i sòcies a títol individual, que fan del treball cooperatiu, la comercialització justa, el consum responsable, les finances ètiques i les monedes socials.

a


post crash

 

Post-Crash Barcelona som un grup d’estudiants d’economia i joves economistes que ens uneix la convicció que la nostra disciplina s’ha d’obrir a un debat científic obert i plural capaç de nodrir-se dels desenvolupaments en altres camps de les ciències.

a

a


pam a pam

a

Pam a Pam és el mapa col·laboratiu que mostra iniciatives del consum responsable i l’Economia Solidària a Catalunya, una iniciativa de SETEM i la Xarxa d’Economia Solidària (XES) per transformar el nostre entorn a partir de la cistella de la compra.

 

 


citat invisible

aa

La Ciutat Invisible és un projecte cooperatiu i autogestionari que té com a objectiu la construcció d’alternatives laborals al treball assalariat i precari que ens imposa el sistema econòmic capitalista. La nostra activitat està dirigida a crear i difondre continguts crítics que impulsin processos de transformació política i social.

a


fets logo

a

FETS-Finançament Ètic i Solidari, és una associació de segon nivell, que agrupa entitats del Tercer Sector i l’Economia Social i Solidària que volen promoure el finançament ètic i solidari al nostre país. Des de la seva creació, l’any 1999, FETS treballa per anar visualitzant que les finances ètiques van més enllà d’una idea o d’un etern projecte i que és quelcom tangible i real.

a


 

cooperativa integral catalana

La Cooperativa Integral Catalana (CIC) és una xarxa cooperativista i col·lectivitzadora que té com a objectiu construir des de baix una societat més enllà del capitalisme, autogestionant el cobriment de necessitats bàsiques com l’habitatge, el treball, la salut o l’educació.

a

 


 

form social català logo

El Fòrum Social Català (FSCat) és un espai de trobada integrat per més de 150 entitats d’un ampli ventall sectorial que té per objectiu enfortir el teixit associatiu català, i millorar-ne la coordinació. El Fòrum Social Català va crear-se originàriament responent a la crida del Fòrum Social Mundial a participar en el dia d’acció global del 26 de gener del 2008.

 


glossyblue_reas_logoa

El Portal de Economía Solidaria és una eina creada per la REAS (Red de Redes de Economía Alternativa i Solidaria), que pretén donar veu veu a tots els projectes enmarcats en l’Economia Social i Solidària.

a


Anuncis